BETINGELSER

BETINGELSER 

Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra ZÖL WEBSHOP. Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem køber og ZÖL WEBSHOP.
Handler foretaget på ZÖL WEBSHOP er omfattet af Købelovens mangelregler.

 
Dokumentation og vejledning

Dersom der findes produktbeskrivelser og brugervejledninger til varen, følger disse med leverancen fra ZÖL WEBSHOP. Ønsker du yderligere oplysning eller rådgivning fra vor side, er denne af vejledende art.

 
Leveringstidspunkt og transport

Levering af varen fra ZÖL WEBSHOP anses for sket, når kunden har fået varen udleveret. Alle bestillinger sendes med Post Danmark, hvis ikke andet er aftalt særskilt mellem køber og ZÖL WEBSHOP. Dette betyder, at varen normalt sendes indenfor 48 timer efter modtaget ordre. Levering på købers adresse i Danmark vil derfor normalt ske indenfor 3 – 4 dage. Oplyste leveringstidspunkt er vejledende og kan således fraviges.

 
Risikoen for varen

Risikoen for varen bestilt i ZÖL WEBSHOP overgår til køber når fortrydelsesretten efter 14 dage fra modtagelsen er udløbet. Er varen blevet beskadiget eller forringet, efter at køberen har fået den i hænde, bevarer han sin fortrydelsesret, hvis beskadigelsen eller forringelsen ikke skyldes uagtsomhed eller manglende omsorg fra hans side.
Husk at gemme original emballage, da varen ved evt. reklamation eller skader skal returneres i original emballage.

 
Reklamation

Eventuelle fejl eller mangler ved produkter/varer leveret fra ZÖL WEBSHOP skal påberåbes umiddelbart efter du har opdaget fejlen. Det er din pligt at angive, og på forlangende vise, hvordan fejlen eller manglen ytrer sig. Hvis du opdager en fejl, skal du kontakte til ZÖL WEBSHOP, som  så sender en returlabel til dig. Du kan som udgangspunkt kun klage over fejl, der viser sig senest 2 år efter du har fået varen leveret. For varer med begrænset holdbarhed er din klagemulighed afgrænset af den holdbarhedsperiode, ZÖL WEBSHOP har stillet dig i udsigt. ZÖL WEBSHOP afgør om varen skal repareres eller ombyttes.

 

Fortrydelsesret
ZÖL WEBSHOP yder 14 dages fortrydelsesret, gældende fra den dag du modtager varen. Du har pligt til at returnere varen i ubrugt tilstand og i samme stand og mængde, som den er modtaget, hvis du ønsker det fulde beløb returneret. Dette er også gældende for den emballage, der er med varen.  
Du kan fortryde et køb ved enten at nægte at modtage varen, ved at overdrage varen til postvæsenet, eller ved at returnere varen til ZÖL WEBSHOP.

Med den nye forbrugeraftalelov vil forbrugeren fra 13. juni 2014, bære risikoen hvis varen bliver beskadiget når forbrugeren benytter sig af sin fortrydelsesret og returnerer varen. Det er således forbrugeren der hæfter hvis varen forsvinder eller bliver beskadiget i forbindelse med returneringen. Udgiften til returnering dækkes af forbrugeren/køberen
 

Oplysningspligt

Aftaler (købsordrer) kan indgås på dansk eller engelsk og opbevares af virksomheden i 5 år, i henhold til bogføringsloven. Det er ikke muligt efterfølgende at tilgå kontrakten via vores website. Hvis du ønsker, at få tilsendt et nyt eksemplar af kontrakten pr. e-mail, bedes du henvende dig via e-mail til info@zoljewelry.com.
 

Pris og betaling

I ZÖL WEBSHOP har du mulighed for at betale med Dankort samt udvalgte internationale kreditkort. Alle priser i ZÖL WEBSHOP på web-adressen http://www.zöl.dk er inkl. moms, men ekskl. porto/fragt.
 

Oplysninger

ZÖL WEBSHOP er den originale WEBSHOP for ZÖL produkterne.
 
ZÖL er et selvstændigt smykkebrand, som designes, udvikles og markedsføres af det danske smykkefirma RABINOVICH, som gennem mere end tyve år har leveret smykker i sølv og ædelstene til guldsmede i Danmark og resten af Skandinavien, Holland og Tyskland. 
 
Oplysning om klagemuligheder
En klage over en vare eller tjenesteydelse købt hos os kan indgives til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby. Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk.
 
EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her - http://ec.europa.eu/consumers/odr 
Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mail adresse info@zoljewelry.com
 

Kontaktoplysninger

ZÖL
Oktobervej 49
DK-8210 Aarhus V
Danmark
 
Tlf. + 45 86 25 08 05
Fax. + 45 86 25 08 55
Mail: info@zoljewelry.com

CVR NR.: 1419 4541